Bij Autorijschool Bas Verleg kun je kiezen voor losse lessen, maar je kunt ook kiezen voor een lespakket. Ook voor de pakketten hebben we scherpe prijzen met nog voordeligere uurtarieven. Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen en mogelijkheden.

Prijzen per 01-01-2024:

Theorie

LESPAKKETTEN

Pakket A

Voor de zéér snelle leerling
€ 1756
  • 30 lesuren

Pakket B

Voor de vlotte leerling
€ 2051
  • 35 lesuren

Pakket C

Voor de normale leerling
€ 2327
  • 40 lesuren

Pakket D

Voor extra zekerheid
€ 2597
  • 45 lesuren

EXAMENPAKKETTEN

EXAMENPAKKET 1

€ 270,- Examen

EXAMENPAKKET 2

€ 500,- Tussentijdse toets + examen

EXAMENPAKKET 3

€ 550.- Tussentijdse toets + faalangstexamen

Examenpakketten worden apart gefactureerd van de rijlessen en hoeven pas voldaan te worden aan het einde van de rijopleiding, als de aanvraag van tussentijdse toets en/of examen gedaan wordt.

BETALING:

Blijkt uiteindelijk dat je aan de uren uit je pakket niet voldoende hebt, kun je deze aanvullen met losse lessen. Voor de vervolglessen geldt het normale tarief van losse lessen. Mocht uiteindelijk blijken dat je minder uren nodig hebt gehad dan je betaald hebt voor je pakket, krijg je het teveel betaalde uiteraard terug!

Voor de pakketten geldt dat je ze in één keer kunt betalen of gespreid kunt betalen in twee keer. Bij betaling in één keer dient de betaling te geschieden bij aanvang van je rijopleiding. Bij betaling in twee termijnen geldt dat je de eerste betaling dient te voldoen bij aanvang van je rijopleiding en de tweede betaling dient te voldoen voor aanvang van de 2e helft van het aantal lesuren uit je pakket. Kies je bv. voor pakket C, dan betaal je dus € 2327,- / 2 is  € 1163,50 voor aanvang van de 2e les en nogmaals € 1163,50 voor aanvang van het 21e lesuur.

Het examenpakket wordt apart gefactureerd!

OPFRISCURSUS:

Ook bieden wij de mogelijkheid voor mensen met een rijbewijs een opfriscursus te volgen. Men kan de lessen naar eigen wens en inzicht invulling geven om bv. bepaalde onderdelen van het autorijden nogmaals te oefenen en/of bepaalde angsten en onzekerheden weer te overwinnen.

Te denken valt bv. aan een les parkeren of snelweg rijden. Zodat je nadien weer met het juiste gevoel op de weg zit! De opfriscursus is te volgen tegen het normale lestarief van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur (zie boven).

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van het bovenstaande of de diverse mogelijkheden, aarzel niet en bel gerust met 06 – 41 307 405
Autorijschool Bas Verleg Helmond.