AUTORIJSCHOOL BAS VERLEG

Autorijschool Bas Verleg is een dynamische en vooruitstrevende rijschool voor Helmond en directe omgeving! Je lest in een Mazda CX-30 2.0L 4 cilinder benzine.

Wij zorgen ervoor dat je een leuke en gevarieerde rijopleiding krijgt, waarin persoonlijke begeleiding voorop staat. Dus geen eenheidsaanpak die voor iedereen hetzelfde is, maar maatwerk. Het uiteindelijke doel moet uiteraard wel voor iedereen hetzelfde zijn, van een beginnend leerling tot een zelfstandige, bewuste en veilige verkeersdeelnemer!

Wij zijn een rijschool waarbij geduld en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Kortom een rijschool waar je fouten kan en mag maken waardoor het leereffect zeker verhoogd wordt. Een ander belangrijk aspect is dat je bij onze rijschool leert zoveel mogelijk zelfstandig te autorijden. Hierdoor ervaar je al vrij snel een bepaalde mate van vrijheid en leer je dus ook om zelf dingen op te lossen. Dit resulteert uiteindelijk in het feit dat een kandidaat aan het einde van de opleiding ook zelf het gevoel heeft klaar te zijn voor zijn/haar examen en dat moet ook juist het einddoel zijn, want juist dan is de kans op slagen aanzienlijk hoger.

Voor de meeste mensen is het behalen van het rijbewijs een “must “. Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. We begrijpen echter ook dat een rijschool kiezen geen gemakkelijke keuze is, een rijopleiding is tenslotte een kostbare zaak. Juist daarom is het ook zo belangrijk om meteen de juiste keuze te maken, autorijden leer je immers niet in een paar weken.

Ga niet zomaar naar een rijschool, maar voorkom teleurstellingen en maak een weloverwogen keuze! Neem altijd eerst een kennismakingsles, zodat je weet wie je instructeur wordt en wat je kan en mag verwachten van je rijopleiding. Al onze lessen worden gegeven door één rij-instructeur. Zo kunnen we jou een persoonlijke aanpak garanderen!

Bij Autorijschool Bas Verleg kun je kiezen uit reguliere lessen of de Rijopleiding in Stappen (RIS).

In de Rijopleiding in Stappen (RIS) leer je stap-voor-stap autorijden. Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer!

De voordelen op een rijtje

– Fors hoger slagingspercentage

– Hoge kwaliteit van de rijopleiding

– Stap-voor-stap aanpak

– Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer

– Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerling-kaart

De naam zegt het eigenlijk al. Bij de Rijopleiding in Stappen leer je in stappen. Er wordt gewerkt aan de hand van een praktijkboek, waarin je kunt lezen waar je de volgende les mee bezig gaat zijn en indien nodig al geleerde dingen nog eens terug kunt lezen. Ook kun je aan de hand van dit boek je eigen vorderingen op de verschillende onderdelen van het autorijden in de gaten houden! Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst. Je eerste stap is meestal een huiswerkopdracht. Je laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 46 scripts, verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets.

Na afronding van de eerste twee modules worden je kennis en vaardigheden getoetst. Een rij-instructeur neemt deze toetsen af.

In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie. De examinator geeft je bovendien tips ter verbetering. In de derde toets kun je tevens vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres van het praktijkexamen. Daarnaast komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

Uiteraard kun je je lessen gewoon los betalen per les, maar ook biedt Autorijschool Bas Verleg de mogelijkheden voor het nemen van een pakket en zelfs is er de mogelijkheid voor een”opfriscursus”s (zie: Prijzen)

Voor het behalen van je theoriecertificaat, kun je bij ons een theoriepakket aanschaffen voor zelfstudie (zie Prijzen).

Ook zijn er diverse mogelijkheden van verschillende aanbieders om je theoriecertificaat te behalen met een theoriecursus.